Geen reacties op

Open Dag Provincie Zeeland 23-02-2019

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zet de Provincie op zaterdag 23 februari 2019 van 11.00 tot 16.00 uur haar deuren open. Tijdens deze dag is een groot deel van de provinciale gebouwen in de Abdij van Middelburg toegankelijk voor bezoekers. Er is veel te zien en te beleven.

Politieke informatiemarkt
Bekijk op de Politieke informatiemarkt welke politieke partij u het meest aanspreekt en ga in gesprek met verschillende politieke partijen.

Ontmoetingen met het college van Gedeputeerde Staten
Altijd al eens de Commissaris van de Koning van Zeeland of een gedeputeerde willen spreken over bepaalde onderwerpen die spelen in de Provincie? Dat kan tijdens de Open Dag, de kantoren staan open en de bestuurders staan u graag te woord.

Projecten van de Provincie
Benieuwd waarvoor u straks stemt? In de sfeervolle Kloostergangen laten we zien waar de Provincie Zeeland werk van maakt. Ga met onze collega’s in gesprek over onder andere hoe we meer mensen naar Zeeland kunnen krijgen om te wonen en te werken, of over hoe we onze kustlijn het beste kunnen inrichten, of bekijk hoe we in Zeeland steeds meer gebruik kunnen maken van duurzame vervoersmiddelen.

Waterschap Scheldestromen
Dit jaar maakt waterschap Scheldestromen onderdeel uit van de Open Dag. In de Wandelkerk laten collega’s van het waterschap zien wat het werk van het Waterschap inhoudt voor het wegen en wateronderhoud in Zeeland: www.scheldestromen.nl

Activiteiten in de Provinciale Statenzaal
Van 11.00 tot 16.00 uur kunt u elk uur de Provinciale Statenzaal bezoeken en plaatsnemen op één van de stoelen van de Zeeuwse volksvertegenwoordigers. Onder leiding van Debat.nl stelt u vragen aan Zeeuwse politici en u krijgt uitleg over hoe Zeeland bestuurd wordt.
Van 12.30 tot 13.00 uur wordt een jongerendebat georganiseerd onder leiding van Debat.nl in de Statenzaal. Aanmelden kan via Jouw Zeeland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.