Muziekspektakel afgelast

      Geen reacties op Muziekspektakel afgelast

Muziekspektakel Studio Blush met Frenna en Freddy Moreira in Middelburg op laatste moment afgelast.

Het uitverkochte muziekevenement Studio Blush in Studio A58 in Middelburg gaat komende zaterdag niet door. Organisatiebureau Festive haalt in overleg met exploitant LMG een streep door het dance-evenement met Frenna als hoofdact. Ticketkopers, ruim 1000, krijgen hun geld terug.
LMG en Festive denken niet aan de strenge geluidseisen van de gemeente Middelburg te kunnen voldoen, zegt directeur Perry Kentin van LMG. Omdat er geen actuele geluidsmetingen beschikbaar waren, liet Kentin een gespecialiseerd bureau 2 februari metingen verrichten tijdens het evenement GoGo 90’s&00’s, de eerste in een serie muziekspektakels die Festive in Studio A58 wil neerzetten.
Kentin: ,,Tijdens die metingen zijn overschrijdingen vastgesteld. We hebben geprobeerd een dusdanig geluidssysteem neer te zetten waarmee we hopen binnen de geluidsgrenzen te blijven. De gemeente heeft echter laten weten streng te zullen controleren zaterdag. We willen geen risico lopen en blazen het evenement daarom af. We gaan nu zoeken naar oplossingen die aan de, in mijn ogen, erg rigide geluidseisen voldoen.”

foto: Foto-Atelier CPD