Nieuws

Uitnodiging zomeruitje 2018: Vaartocht met de MBC en VBC

Het gezamenlijke zomeruitje van de Middelburgse en Vlissingse Bedrijven Club staat dit jaar gepland op de bijna langste dag van het jaar. We maken op woensdag 20 juni a.s. een vaartocht met het passagiersschip Lady Madeleine via het Kanaal door Walcheren richting het Veerse Meer. Informeel & gezellig netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Gaat u mee?

Locatie:

Rederij Dijkhuizen, Loskade in Middelburg 

Programma:

15.30 uur:
Inschepen van de gasten aan de Loskade in Middelburg

16.00 - 18.00 uur:
Vaartocht

Over Rederij Dijkhuizen:

Rederij Dijkhuizen beschikt over drie dagpassagiersschepen waarmee rondvaarten, bruiloften, productpresentaties, seminars en verschillende bedrijfsuitjes worden georganiseerd. Het vaargebied betreft met name de wateren in Zeeland, maar de rederij is ook in België bekend. Zo heeft Rederij Dijkhuizen voor verschillende opdrachtgevers in de omgeving Antwerpen en op het Albertkanaal gevaren.
Alle schepen beschikken over de zwaarste certificeringen die nodig zijn om te mogen varen in de betreffende wateren, toegekend door Inspectie Verkeer en Waterstaat. Rederij Dijkhuizen is lid van de bedrijvenclubs.

In verband met de organisatie ontvangen wij u aanmelding graag vóór woensdag 13 juni a.s., deze kunt u mailen naar info@mbcmiddelburg.nl 
 
Wij zien u graag op woensdag 20 juni a.s.

Met vriendelijke groet,


Bram van Stel,
Voorzitter

Overzicht