Overname Labrujère door de Klerk Werkendam

Labrujère hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn opdrachtgevers en relaties en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Overname Labrujère door de Klerk Werkendam
Wij hebben het genoegen u mee te delen dat wij onze organisatie versterken door onze bedrijfsactiviteiten per heden onder te brengen bij de Klerk Werkendam een bekende en betrouwbare partner in waterbouw en staalbouw. Met de overname wordt onze ruim 75 jaar aan ervaring n veelzijdige expertise toegevoegd aan het productpallet van de Klerk Werkendam waarmee de organisatie beschikt over de drie disciplines Waterbouw, Staalbouw én Werktuigbouw en wij u een breed pakket aan werkzaamheden en diensten kunnen aanbieden.

De Klerk en Labrujère
Labrujère blijft zoveel mogelijk zelfstandig opereren vanuit de vertrouwde locatie in Middelburg onder de huidige leiding. De naam Labrujère blijft hierbij bestaan. Algehele aansturing en bedrijfskundige zaken wordt gedaan door Arie Schaap, directeur De Klerk Werkendam, waarbij algemene zaken gefaciliteerd worden vanuit de Klerk.

Sterke en betrouwbare partner in Waterbouw, Staalbouw én Werktuigbouw
Zowel vanuit de Klerk als vanuit Labrujère bestaat reeds jarenlang een goede samenwerking met elkaar. Wij hebben er alle vertrouwen in dat nu samen onder één dak, met gebruik van ons beider kennis, vaardigheden en goede naamsbekendheid, we u de werkzaamheden, expertise en service kunnen bieden die u van ons gewend bent. Dit alles vanuit een professioneel ingericht organisatie.

Mocht u vragen hebben, of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden neem dan gerust contact op met Arie Schaap, telefoon 0183-508666.

Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd en danken u voor het in ons gestelde vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Arie Schaap
Directeur De Klerk Werkendam

Marcel van Gurp en Mark Dekker
Bedrijfsleiding Labrujère Staalbouw en Services

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.