Aanvullende proef Stationsbrug

      Geen reacties op Aanvullende proef Stationsbrug

Op 19 juni jongstleden hebben wij u met een nieuwsbericht op de hoogte gebracht over de periode waarin de renovatie van de Stationsbrug in Middelburg wordt uitgevoerd. Wij hebben toen ook gemeld dat in juli 2019 nog een aanvullende proef zou worden uitgevoerd. De voorbereidingen voor deze proef starten op vrijdag 5 juli.

De aannemer zal beginnen met het neerleggen van een werkvlot en het creëren van een afgesloten werkruimte onder de brug. Daarna worden in de periode van maandag 8 tot en met vrijdag 12 juli en van maandag 15 tot en met woensdag 17 juli werkzaamheden onder deze brug uitgevoerd.
Het kan zijn dat deze werkzaamheden geluidshinder met zich mee brengen. Uiteraard wordt geprobeerd deze hinder tot een minimum te beperken.

De Stationsbrug blijft toegankelijk voor voetgangers, (brom)fietsers, lijnbussen en hulpdiensten. Ook voor de beroeps- en recreatievaart blijft het mogelijk om de Stationsbrug te passeren.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de projectorganisatie Stationsbrug via e-mailadres stationsbrug@zeeland.nl.

Meer informatie over het project is te vinden op onze website www.zeeland.nl/stationsbrug.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Zie verder ons vorige bericht over de renovatie.

Met vriendelijke groet,

Gedeputeerde Staten,
namens dezen,

L.J. Schipper,
Projectleider Stationsbrug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.