Foto’s van het Walcherenplein op de Contacta 2019.

Het Walcherenplein heeft zich inmiddels bewezen als ‘the place to be’ voor Walcherse ondernemers die zich willen presenteren tijdens de Contacta.nl. Een ruim en professioneel opgezet plein, gelegen op een perfecte locatie in de Zeelandhallen waar alle standhouders goed zichtbaar zijn zodat zij zich optimaal kunnen profileren. In het hart van het Walcherenplein bevindt zich een gezellig en bruisend horecapaviljoen, waar bezoekers en standhouders elkaar ontmoeten en waar op woensdagavond de altijd goed bezochte netwerkborrel plaatsvindt.

Bezoekers van de Contacta.nl weten hun weg naar het Walcherenplein goed te vinden en waarderen in hoge mate de ruimtelijke opzet, de professionele presentatie van de deelnemende bedrijven alsook de goede sfeer, de vele contacten die gelegd worden en de hoogwaardige horeca.

Van 5 t/m 7 november 2019 vond de 33e editie van de Contacta plaats. Ook Walcheren was weer goed vertegenwoordigd met zo’n 30 standhouders op het Walcherenplein. Deze grootste netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen trok ook dit jaar weer zo’n 25.000 bezoekers in de Zeelandhallen te Goes.