Uitnodiging Zomerborrel do. 06 juli 2023, 16:15 tot 19:00

Zomerborrel – Rondvaart samen met de Vlissingse Bedrijven Club

Op 6 juli proosten we op de zomer en dat doen we, samen met de Vlissingse bedrijven Club, aan boord van het schip “Jacob van Artevelde” van Zeeland Cruising.

Zeeland Cruising:
Tijdens de zomermaanden biedt Zeeland Cruising verschillende leuke tochten aan vanuit Vlissingen aan boord van het historische schip de “Jacob van Artevelde”. Liefhebbers van schepen en geschiedenis zullen zich thuis voelen op dit schip, dat in 1964 is gebouwd als ijsbreker en daarna is gebruikt als passagiersschip.

Het programma van deze bijeenkomst:
Ontvangst is vanaf 16.00 uur bij het schip en vanaf 16.15 uur kunnen we aan boord. Om 16:30 uur gaan we daadwerkelijk van wal. Onder het genot van een hapje en drankje is er aan boord ruimschoots de gelegenheid om te netwerken met zowel Vlissingse als Middelburgse ondernemers. Tegen 19:00 uur zijn we weer terug aan de kade.

Praktische informatie:
We stappen op bij de Albionkade, tegenover Hotel De Timmerfabriek.

Parkeren kan op Koningsplein, daar parkeert u de eerste 3 uur gratis. Vanaf daar is het zo’n 50 meter lopen naar de aanlegplaats.

Aanmelden:
Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus aanmelden is noodzakelijk. Via deze link kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier op de pagina van de VBC.

Zowel de leden van de Vlissingse als van de Middelburgse Bedrijven Club kunnen hiervoor aangegeven aanmeldformulier gebruiken.

U ontvangt in eerste instantie de standaard bevestiging vanuit het systeem. Maar let op, dat is nog niet de definitieve bevestiging. Op volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen stuurt de VBC u later een definitieve bevestiging van uw deelname. Zodra het maximale aantal deelnemers is bereikt, zal de VBC dit op haar website vermelden.

Heeft u zich aangemeld, maar kunt u alsnog niet deelnemen? Dan horen de collega’s van de VBC dat graag zo spoedig mogelijk via info@vlissingsebedrijvenclub.nl, zodat zij iemand anders de kans kunnen bieden om in te schepen.

Graag tot 6 juli!

Alle informatie en het aanmeldformulier zijn ook te vinden via deze pagina:
www.vlissingsebedrijvenclub.nl/agenda/activiteiten/122/zomerborrel-rondvaart-samen-met-de-mbc.html

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.