Uitbreiding gezocht bestuur MBC

      Geen reacties op Uitbreiding gezocht bestuur MBC

Geachte MBC-leden,

De MBC zet zich al jaren in voor de belangen van de bedrijven gevestigd op de Middelburgse bedrijventerreinen Arnestein, Ramsburg en een deel van de Mortiere. Denk daarbij aan thema’s als veiligheid, bereikbaarheid, beschikbaarheid van ruimte en huisvesting van medewerkers.

Om deze belangen op een goede manier te vertegenwoordigen is een goed functionerend bestuur van groot belang. Op dit moment is daarvan helaas geen sprake. Wanneer het niet lukt een bestuur samen te stellen zou dat zelfs kunnen betekenen dat de continuïteit van de vereniging in gevaar komt.
Gezien de belangrijke dossiers die momenteel spelen lijkt mij dat geen goede ontwikkeling. Juist in de huidige periode is een goed georganiseerde bedrijvenvereniging van belang om gezamenlijk naar buiten te kunnen treden met betrekking tot netcongestie en het ruimtegebrek op onze bedrijventerreinen.

Als voorzitter doe ik daarom een dringend beroep op onze leden om je in te zetten voor onze vereniging door je beschikbaar te stellen voor een bestuursfunctie. Een bestuursfunctie hoeft niet veel tijd te kosten, maar je kunt wel een hoop betekenen voor onze bedrijventerreinen en je collega-ondernemers.

Om je aan te melden, of voor meer informatie kan je contact opnemen met ondergetekende via 0118 656568 of een mailtje naar ronald@wielemaker.nl.

Met vriendelijke groet,

Ronald Wielemaker
Algemeen directeur
T +31 118 656568
M +31 6 27073624

Wielemaker BV I Ampèreweg 3 I 4338 PT Middelburg I T +31 118 – 65 65 65 I www.wielemaker.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.