Geen reacties op

INSCHRIJVING GEOPEND

We zijn ontzettend blij dat de Contacta.nl 2021 kan plaatsvinden en dat ook het Walcherenplein weer van de partij zal zijn. Initiatiefnemers van het Walcherenplein zijn de Vlissingse en Middelburgse Bedrijven Club. In deze nieuwsbrief tref je volop informatie aan over het Walcherenplein en de mogelijkheden voor deelname. 

Deelnemen aan het Walcherenplein?

Is je bedrijf gevestigd in de Gemeente Vlissingen, Middelburg of Veere en heb je interesse om je organisatie te presenteren tijdens deze druk bezochte en hoog gewaardeerde netwerkbeurs? Maar wil je niet veel tijd kwijt zijn aan de organisatie ervan? Kan je bedrijf de extra publiciteit van de gezamenlijke presentatie goed gebruiken? Wil je zeker zijn van een plaats op een professioneel opgezet en druk bezocht plein waar een aangename sfeer heerst, met een goede routing en waar je volop netwerkmogelijkheden hebt?

Twijfel dan niet langer en neem contact op met de organisatie voor meer informatie of het reserveren van een plaats op het Walcherenplein. De organisatie wordt nagenoeg volledig voor je geregeld en je profiteert optimaal van alle voordelen die het Walcherenplein biedt!

Flyer en aanmeldformulier Walcherenplein

Klik hier om onze flyer te bekijken. Hierin tref je meer informatie aan over het Walcherenplein. Het aanmeldformulier voor deelname tref je hier aan. Uiteraard kun je ook altijd contact opnemen met de organisatie voor meer uitleg of om inzage te krijgen in de plattegrond van het Walcherenplein en de nog beschikbare standruimtes.
Contactgegevens organisatie: Jéan Rottier, telefoon 06 20 13 58 56 / info@missionpr.nl

Contacta = Het zakelijke netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen

Contacta.nl brengt ondernemingen, organisaties en overheden samen. Door de verspreide ligging van steden, industriële gebieden en bedrijventerreinen is Contacta.nl voor velen de manier op zich in korte tijd te presenteren aan de Zuidwestregio. Tijdens het netwerkevent in november zijn bedrijven en organisaties uit alle branches vertegenwoordigd om kennis te maken met 24.000 zakelijke bezoekers en zakenrelaties te ontmoeten. De Contacta.nl vindt plaats in de Zeelandhallen te Goes van dinsdag 30 november t/m donderdag 2 december.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.