Enquête verduurzaming Arnestein

      Geen reacties op Enquête verduurzaming Arnestein

Geachte heer/mevrouw,

Wij zijn studenten van de HZ Hogeschool en studeren “Global Project & Change Management” (GPCM) in Middelburg. Samen met Zeeland Connect en Wielemaker Transport onderzoeken we hoe duurzaamheid en energietransitie worden toegepast binnen de bedrijven in Arnestein.

Vanuit het bredere onderwerp energietransitie hebben we onze focus vernauwd op de haalbaarheid van het implementeren van een openbare ‘Clean Energy Hub’ om de overgang naar emissievrije voertuigen te ondersteunen.

Dat willen we graag te weten komen via een vragenlijst met algemene en specifieke vragen gericht op uw bedrijf en hoe u tegen het onderwerp energietransitie aankijkt. De vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten en jouw inzichten zijn zeer waardevol.

De vragenlijst is in te vullen tot en met 13 mei. De resultaten worden anoniem gedeeld met Wielemaker transport en Zeeland Connect en besproken in een stakeholderbijeenkomst. Aan deze bijeenkomst nemen de provincie, de gemeente en enkele andere bedrijven van Arnestein deel. Aan het einde van de vragenlijst is er de mogelijkheid om uw naam in te vullen om meer informatie te krijgen.

Als de resultaten gunstig lijken, worden er volgende stappen gezet om gezamenlijk toekomstbestendige bedrijven te vormen.

Want alleen samen kunnen we een verandering aanbrengen die iedereen ten goede komt.

Hartelijk dank voor uw inzet.

Met vriendelijke groet,
Studenten van Global Project and Change Management

Klik hier voor de vragenlijst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.