Walcherenplein tijdens Contacta 2020 gaat NIET door!

Beste leden,

Zoals jullie ongetwijfeld weten, organiseren de twee Walcherse bedrijvenclubs al vele jaren een gezamenlijk Walcherenplein tijdens de Contacta.nl.  De netwerkbeurs van Zuidwest Nederland die jaarlijks in november plaatsvindt in de Zeelandhallen in Goes. Het Walcherenplein is altijd een bruisend plein waar jaarlijks zo’n 30 standhouders zich profileren en waar vele ontmoetingen plaatsvinden.

We hebben als gevolg van het coronavirus te maken met een periode waar het leggen van fysiek contact ontmoedigd wordt om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. De besturen van de Middelburgse- en Vlissingse Bedrijven Club hebben daarom in gezamenlijkheid besloten om in 2020 geen Walcherenplein te initiëren.

Hoe jammer we het ook vinden, beide besturen staan volledig achter dit besluit. We spreken daarbij de verwachting  uit dat we in 2021 weer een prachtig Walcherenplein kunnen organiseren en inrichten. Uiteraard samen met onze leveranciers én met de vele ondernemers en organisaties die Walcheren rijk is.

Blijf gezond!

Namens het bestuur van de Middelburgse en Vlissingse Bedrijven Club,

Bram van Stel, voorzitter MBC en Chris Crucq, voorzitter VBC

Heeft u nog vragen over het Walcherenplein of wilt u verdere uitleg?

Dan kunt u contact opnemen met Jéan Rottier, organisator Walcherenplein.
Mail: info@missionpr.nl / telefoon: 06 20 13 58 56

De Contacta.nl 2020 staat gepland van 3 t/m 5 november. Bedrijven en organisaties die dit jaar graag deel willen nemen, verzoeken we dan ook rechtstreeks contact op te nemen met Erik Voerman van LMG. Telefoon 0113 70 02 91.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.